marți 8 iunie 12:00 PM

Abonare la google news

Adrian Mititelu îi face echipă de play-off lui Adrian Mutu! FC U Craiova negociază cu doi fundași centrali de la Austria Viena: Christoph Schosswendter și Michael Madl


FC U Craiova se întărește serios pentru sezonul care va începe în Liga 1. Adrian Mititelu e hotărât să ducă echipa în play-off și pentru asta i-a pregătit lui Adrian Mutu mai multe transferuri importante.


Sursele Prosport.ro susțin că FC U Craiova continuă, în culise, pregătirea unui lot de calitate pentru primul sezon în Liga 1 după mulți ani și că a început negocierile cu doi fundași centrali de la Austria Viena: Christoph Schosswendter și Michael Madl.

Cei doi sunt austrieci și au jucat câte un meci în naționala de seniori a țării lor, iar Adrian Mutu vrea să îl aducă măcar pe unul dintre ei pentru a adăuga experiență compartimentului defensiv.

Schosswendter are 32 de ani, iar Madl are 33 de ani. În plus, Adrian Mititelu nu ar trebui să plătească vreo sumă de transfer, pentru că fiecare dintre cei doi fotbaliști se află la final de contract cu Austria Viena.

Craiova s-a mai interesat și de Antun Palic de la FC Argeș, însă croatul i-a refuzat pe olteni.

CV-uri încărcate pentru ambii jucători

Schosswendter e un fundaș înalt, pe stilul lui Gigi Becali, de 1,94 m, în timp ce Madl are 1,81 m. Schosswendter a strâns 19 meciuri în acest sezon și a marcat un gol, iar Madl a prins 11 partide.

Christoph Schösswendter are un CV plin. A evoluat de-a lungul timpului pentru Vocklabruck, Rapid Viena, Lustenau, Rheindorf Altach, Admira Wacker și Union Berlin.

Michael Madl a jucat de-a lungul carierei pentru Austria Viena, FC Wacker Innsbruck, Wiener Neustadt, Sturm Graz și Fulham.

350.000 de euro e cota de piață a lui Christoph Schösswendter

250.000 de euro e cota de piață a lui Michael Madl

Prosport.ro