31 mai 5:24 PM

Abonare la google news

Adrian Mititelu, ce lovitură! FC U Craiova, refuzată de unul dintre numele aflate pe lista lui Adi Mutu: „Îmi este bine aici!”

FC U Craiova a început cu bine campania de achiziții, după revenirea în Liga 1. Adrian Mititelu l-a convins pe Adi Mutu să semneze, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate. Cu toate acestea, oltenii au primit și un refuz. Antun Palic preferă să rămână la FC Argeș.

FC U Craiova a revenit în Liga 1 în stil de mare echipă, iar Adrian Mititelu și compania au planuri mari. Oltenii l-au convins pe Adi Mutu să preia echipa, după ce au renunțat la Eugen Trică.

Iar lista de achiziții este una impresionantă. Valerică Găman, Mihai Răduț, Antun Palic, Raul Rusescu sau Alex Chipciu sunt câteva dintre numele curtate, după cum ProSport a anunțat.

Adrian Mititelu, ce lovitură! FC U Craiova, refuzată de unul dintre numele aflate pe lista lui Adi Mutu

Unul dintre oamenii doriți de olteni, Antun Palic, preferă să rămână la Pitești. Fostul dinamovist a avut un sezon bun cu argeșenii și este printre cei care au acceptat oferta de a prelungi cu echipa lui Andrei Prepeliță.

„Am convenit cu FC Argeș să continui încă un an. Îmi este bine”, a declarat Palici, în exclusivitate pentru Gsp.

Un alt jucător care ezită să semneze cu FC U Craiova este Raul Albentosa. ProSport a anunțat în exclusivitate că fostul fundaș al lui Dinamo ar putea ajunge la Craiova lui Mititelu. Cu toate acestea, spaniolul ezită să dea un răspuns clar ofertei oltenilor. Potrivit impresarului, fundașul și-ar dori o experiență în Turcia sau în zona Golfului.

„Are ofertă de la Craiova, făcută în urmă cu 10 zile. Negocierile nu sunt atât de avansate pentru că Raul și-ar dori altceva, pentru un salariu mai mare, în zona arabă sau în Turcia”, a declarat Marius Avram, impresar lui Albentosa, pentru ProSport.

Adi Mutu, refuzat de Nicolae Grigore

Și Adi Mutu a primit un refuz.  Tehnicianul a apelat la Nicolae Grigore pentru a i se alătura în aventura din „Bănie”, însă fostul său secund de la naționala U21 a refuzat să-l urmeze.

„Este adevărat că au fost discuții, însă, în cele din urmă, a trebuit să refuz. Într-un fel, îmi pare rău, pentru că sunt convins că Adrian Mutu va avea succes acolo, îl cunosc, e un antrenor foarte bun, am lucrat cu el. Dar, pentru mine este mai bine așa, în acest moment.

Nu pot să nu recunosc că în continuare pentru mine ținta este să fiu antrenor principal. Însă nu ăsta a fost motivul principal pentru care am refuzat, ci pentru că eu cred că este mai bine și familia mea să rămân în acest moment la București”, a declarat Nicolae Grigore pentru DigiSport.

Alexandru Greab, Andrei Tofan, Grigore Turda, Deian Boldor, Nicolae Muşat, David Meza Colli și Ionuț Șerban II sunt ceilalți jucători care au semnat prelungirea contractelor cu FC Argeș.

Citeste articolul pe ProSport