Adrian Bumbescu, replică „acidă” pentru Gheorghe Mustață: „A zis niște tâmpenii, vorbește prostii!”

Adrian Bumbescu, antrenor în cadrul Centrului de Copii și Juniori de la CSA Steaua, a avut o reacție acidă în urma declarațiilor făcute de Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului.

Gheorghe Mustață a declarat, recent, că în cadrul celor de la CSA Steaua ar exista o stare de tensiune, din cauza faptului că formația roș-albastră ar vrea să se despartă de Adrian Bumbescu și Lajos Sătmăreanu, ambii fiind antrenori la Centrul de Copii și Juniori.

„Acum se ceartă în club, că vor să-i dea afară pe Bumbescu și pe Sătmăreanu. Păi, nu mai sunt foste glorii steliste?”, a afirmat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

Citeste si:  Vaccinarea continuă rapid, dar vor fi suficiente doze?

Adrian Bumbescu, replică „acidă” pentru Gheorghe Mustață

Fostul mare jucător al Stelei îl contrazice vehement pe Gheorghe Mustață și susține că nu s-a pus niciodată problema ca el sau Sătmăreanu să plece de la clubul din Ghencea.

„Mustață a zis niște tâmpenii, vorbește prostii, habar n-are. În primul rând eu am funcție de conducere la Steaua, în al doilea rând nu s-a discutat vreodată ca eu și Sătmăreanu să plecăm din club.

Am citit ce a spus, nu e nimic adevărat. Noi facem în continuare tot posibilul să creștem fotbaliști de mare valoare pentru Steaua și pentru fotbalul românesc, iar lucrurile decurg normal la club”, a declarat Adrian Bumbescu, pentru Digi Sport.

Citeste si:  De ce a picat, de fapt, amicalul Dinamo - Galatasaray. Mario Nicolae rupe tăcerea și vorbește despre implicarea lui Giovanni Becali: „A încercat să facă asta" | EXCLUSIV

CSA Steaua, notificată să nu mai folosească palmaresul echipei de fotbal

Asociația Salvați Steaua și Asociația Steaua 1947 au trimis o solicitare către comandantul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” prin care cer ca secția de fotbal a CSA să nu mai folosească palmaresul echipei Steaua București până ce Instanța nu va da un verdict definitiv.

Citeste si:  Liga 1: FC Botoșani – FC Voluntari se joacă și la pariuri » Țintim profitul la cota 2.85!

„Pe cale de consecință, în virtutea accepțiunii conferite noțiunii de palmares, manifestăm respectuoasa solicitare de a nu vă mai folosi palmaresul fostei secții de fotbal de performanță din cadrul C.S.A. „Steaua”, transferat către A.F.C. Steaua București și, ulterior, către S.C. F.C. Steaua București S.A., cel puțin până la pronunțarea unei hotărâri definitive în cauza ce formează obiectul dosarului nr. 48951/3/2017”, se arată în unul dintre fragmentele solicitării celor două asociații de suporteri.

Sursa: ProSport

 9 total views