20 mai 2:30 PM

Abonare la google news

Adolescentă răpită de pe stradă și abuzată sexual. Cine este agresorul

Tragedia de la Caracal a fost aproape să se repete, când o adolescentă de 17 ani, din localitatea Cârtești, a fost răpită din stradă de un bărbat cu mașină și abuzată sexual.

La fel ca în cazul Alexandrei Măceșeanu care, în timp ce se afla în drum spre școală, a fost răpita, violată și apoi ucisă de monstrul din Caracal, tânăra de 17 ani aștepta autobuzul care să o ducă la un liceu din Vaslui, însă cum mașina nu a mai ajuns, fata a avut încredere într-un tânăr care s-a oferit să o conducă la locația dorită.

Adolescenta nu bănuia momentele de groază pe care avea să le suporte. Odată ce victima s-a urcat în mașină, agresorul a condus-o pe un drum lăuntric unde a oprit brusc mașina, apoi a încercat să o violeze pe fata de 17 ani, în timp ce aceasta țipa cu disperare după un ajutor care nu avea să vină.

Tânărul a reușit să o agreseze sexual, iar după câteva minute fata, traumatizată de chinul la care a fost supusă, a reușit să scape din mâinile individului, notează bzi.ro.

„Ea aștepta microbuzul, în stație, să ajungă la Vaslui. Șoferul microbuzului nu a oprit, iar, după câteva minute, a oprit o mașină de ocazie. Fata a urcat în mașină și a fost dusă în zona «Lutărie». Acolo a fost abuzată. A reușit să plece din mașină, plângând”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Adolescenta abuzată sexual a oferit indiciul care a ajutat la prinderea agresorului

Victima, din cauza umilinței pe care o îndurase, i-a fost rușine să se adreseze imediat autorităților, însă până la urmă adolescenta și-a adunat curajul și a povestit Poliției întâmplarea îngrozitoare prin care trecuse. Elementul care i-a ajutat pe oamenii legii să-l identifice pe agresor, a fost faptul că fata a reușit să memoreze o parte din numărul de înmatriculare al mașinii.

Individul care a abuzat-o sexual pe adolescenta de 17 ani este Demis Teofil Ofileanu, un bărbat din Vaslui care a mai avut probleme cu legea. Pe numele acestuia este emis deja un dosar penal în care este cercetat pentru mai multe infracțiuni.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni. Dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, a inculpatului Demis Teofil Ofileanu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și conducerea unui vehicul fără permis (două infracțiuni continuate, comise pe 10 mai 2021 și pe 11 mai 2021). Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii.

Individul a contestat decizia, însă magistrații din cadrul Tribunalului Iași au respins cererea acestuia. Astfel, Demis Teofil Ofileanu rămâne după gratii.

 

 

 

 

 

Citeste articolul pe RomaniaTV