vineri 19 noiembrie 8:55 PM

Abonare la google news

Adevărul despre vânzarea FCSB! Laurențiu Reghecampf le dă o veste proastă fanilor, în războiul cu Gigi Becali

Laurențiu Reghecampf nu crede că Gigi Becali va vinde FCSB, deși omul de afaceri a declarat public că va accepta o eventuală ofertă din partea suporterilor.


Ultrașii FCSB vor să recupereze clubul din mâinile lui Gigi Becali. Fanii sunt extrem de dezamăgiți după îndepărtarea lui Edi Iordănescu, iar Gheorghe Mustață și omul de afaceri din Pipera au avut un dialog mai încins în ultima vreme. În urma acestuia, patronul roș-albaștrilor i-a promis liderului suporterilor că îi va vinde echipa.

Adevărul despre vânzarea FCSB! Laurențiu Reghecampf le dă o veste proastă fanilor, în războiul cu Gigi Becali

Cu toate că nu multă lume a luat în serios declarațiile lui Gigi Becali, patronul FCSB a intervenit în direct la TV pentru a sublinia că oferta sa este una valabilă și că așteaptă ca suporterii să vină cu suma cerută.


Nici Laurențiu Reghecampf nu crede în scenariul vânzării fostei sale echipe. Antrenorul Universității Craiova este convins că FCSB valorează cu mult mai mult și că o astfel de tranzacție nu se poate face așa ușor.

Nu știu care este strategia lui Gigi și ce s-a discutat, dar nu cred că FCSB valorează 10 milioane. Mi se pare că doar un jucător de acolo valorează mai mult. Nu cred că se poate face acest lucru așa de ușor
Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova

Anghel Iordănescu președinte, Victor Pițurcă manager

Gheorghe Mustață a avansat un plan care pare de domeniul fantasticului. Liderul suporterilor spune că totul e pus la punct din punct de vedere al investiției în cumpărarea echipei. Mustață și-a dezvăluit intenția de a atrage alături de noua societate numele mari din istoria roș-albaștrilor. Mai mult, acesta este convins că plecarea lui Gigi Becali i-ar readuce și pe fanii din Peluza Sud înapoi spre actuala echipa din Liga 1.

Laurențiu Reghecampf este ferm. Nu crede că cele două cluburi se vor uni vreodată. „Nu cred într-un proiect comun Steaua. Clar nu! Nu se va întâmpla acest lucru niciodată”, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul unei conferințe de presă.

Nu-l cunosc personal pe Mustață, îl înțeleg, îl apreciez, el ca șef de galerie a fost alături și a creat atmosferă fantastică.

La un meci galeria i-a scandat numele lui Edi Iordănescu, la îndemnul lui Mustață, iar pentru mine a fost un moment superb. Aș vrea să-l cunosc, dar după ce voi sta de vorbă cu el voi spune mai multe
Anghel Iordănescu

Playsport.ro


Stirile.eu