Abonare la google news

Adevăratul motiv pentru care Andrei Ivan nu a ajuns la FC Argeș: „Nu ne permitem așa ceva” | VIDEO EXCLUSIV

Ion „Jean” Vlădoiu (52 de ani), noul președinte al celor de la FC Argeș, a acordat în exclusivitate un interviu pentru ProSport și a vorbit, printre altele, despre zvonurile privind transferul lui Andrei Ivan (24 de ani) de la Universitatea Craiova.

Fost atacant la FC Argeș, Jean Vlădoiu a explicat că piteștenii nu își pot permite să plătească salariul pe care Andrei Ivan îl are la Universitatea Craiova, motiv pentru care nu este posibil un împrumut al fotbalistului în Trivale.

Mai mult decât atât, oficialul piteștenilor a recunoscut că s-a interesat pe la cluburile de pe podiumul Ligii 1 în legătură cu jucătorii de care acestea se vor despărți în această iarnă.

Jean Craiova, despre transferul lui Andrei Ivan la FC Argeș

„Nu. Nu ne permitem să plătim salarii așa mari. M-am interesat de orice jucător care nu poate ajuta Craiova, CFR, FCSB acum. Salariile ne depășesc, am putea face un efort, dar trebuie să facem un efort pentru un jucător care mă poate ajuta, nu să aduc jucători de dragul de a aduce și antrenorii să se ocupe să îi pună pe picioare în două luni, iar după aceea, nu am o siguranșă… Îmi doresc orice jucător de la Craiova care a jucat în ultimele 6 luni și care e într-o formă bună, dar sunt greu de convins să ajungă la Pitești și nu le pot onora salariile de la Craiova.

Nici la noi nu e rău, salariile sunt foarte bune, sunt onorate la zi, și salarii, și prime, am fost șocat, cunoscund situația din prima ligă. Locul e puțin mincinos, dar din punct de vedere al respectării contractelor, jos pălăria! Rămâne că noi să dam încredere prin ce facem prin jucătorii pe care îi avem și cei care vor mai veni”, a spus Jean Vlădoiu, în exclusivitate pentru ProSport.

Soiledis, aproape de FC Argeș

În calitate de președinte al lui FC Argeș, Jean Vlădoiu vrea să dea o primă lovitură. Acesta este pe cale de a-l aduce pe Aristidis Soiledis (29 de ani), fundașul stânga al lui FCSB.

„Am ajuns la un consens cu Argăseală, rămâne de văzut daca ei pot convinge jucătorul, eu nu îl pot convinge. Noi nu îi putem plati un salariu așa mare lui Soiledis, dar îi pot garanta că joaca, onorariul promis îl vom respecta în aceste 6 luni. E valoros, ne poate ajuta. Lotul nostru e destul de numeros, dar îl putem îmbunătăți”, a mai spus Jean Vlădoiu, penru ProSport.

Sursa: Prosport