vineri 21 ianuarie 3:59 PM

Abonare la google news

Adela Popescu și soacra ei, în discuții contradictorii. Are legătură cu Shurubel


Adela Popescu nu s-a sfiit și a povestit în direct despre ce i-a reproșat chiar soacra sa. Se pare că are legătură cu colegul ei de platou, Ionuț Shurubel. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două?


În urmă cu ceva timp, Adela Popescu a povestit că are o relație foarte bună cu mama soțului ei, Radu Vâlcan. Cu toate acestea, recent, vedeta a povestit în timpul emisiunii ”Vorbește lumea”, pe care o prezintă, alături de Ionuț Shurubel și Bogdan Ciudoiu, faptul că mama lui Radu Vâlcan s-a luat de ea.

tre

Pe ce motiv a fost certată Adela Popescu de către soacră?

Astfel, Adela Popescu a dezvăluit că soacra ei s-a arătat total nemulțumită de modul în care nora ei se comportă cu Shurubel, colegul ei de emisiune.

Mama lui Radu Vâlcan a ținut să o facă atentă pe Adela la acest lucru, deoarece ea și Bogdan Ciudoiu fac tot felul de glume la adresa lui Ionuț. Soacra Adelei s-a arătat total nemulțumită de cum cei doi îl tratează pe co-prezentator, așa că a pus-o la punct pe nora sa.

”Soacra mea îmi spune că ne batem joc de bietul Shurubel și să nu mai facem asta. Avem numai cazuri sociale aici”, a povestit Adela Popescu în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au certat pe Instagram

Săptămâna trecută, Radu Vâlcan a postat un videoclip în care soția sa se lua de el. De față cu cei trei copii ai lor. Mai exact, Adela Popescu i-a atras atenția soțului ei, spunându-i că și-a lăsat cioc și că nu îi stă bine deloc. Astfel, prezentatoarea TV l-a rugat pe partenerul ei să renunțe la barbă, pe motiv că nu îl avantajează.

”Adela Popescu: Vreau să dau aici, în fapt, de față cu toată lumea.

Te-am rugat frumos să nu îți mai lași cioc, că nu îți stă bine. Uite, serios, chiar nu îți stă bine, să zică și oamenii ăștia

Adela Popescu și Radu Vâlcan: „N-am mai făcut-o de mult!”. Cu trei copii, rareori au timp pentru ei! Ce au anunțat acum

Radu Vâlcan: Iubire, nu mi-am lăsat cioc, mi-ai spus la un moment dat, m-am bărbierit.

Adela Popescu: Te-am rugat să nu îți mai lași cioc, iubitule! Nu-ți stă bine! Uite, îți zice și Adrian!

Radu Vâlcan: Ok.

Adela Popescu, reproșuri în public la adresa lui Radu Vâlcan! Nu s-a putut abține când l-a surprins așa: „În fapt, de față cu toată lumea”

Adela Popescu: Dar nu te supăra acum, scumpule! M-ai înțeles greșit! Scumpete, ești superb, serios, cu sau fără cioc! Mamă, dar uite acum, că mă uit mai bine, chiar îți stă super!”, a fost conversația celor doi, postată și în mediul online.

VEZI ȘI: RADU VÂLCAN A PRIMIT INTERZIS LA TELEFON DOUĂ ORE PE ZI. ADELA POPESCU A EXPLICAT MOTIVUL: “SPERĂM SĂ REUȘIM. VREM SĂ…”

 

 

 

Cancan.ro