10 februarie 11:18 AM

Abonare la google news

Acuze dure la FCSB. „Dacă eram Gigi Becali, m-aș fi demis singur” + De ce nu a avut Walter Zenga personalitate | EXCLUSIV ProSport LIVE

Vivi Răchită, fostul jucător al Stelei și al Petrolului, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre perioada în care a fost jucător în Ghencea și a dat detalii picante despre relația cu patronul Gigi Becali.

Fostul fotbalist nu înțelege ce s-a întâmplat cu Mihai Stoica în momentul de față de a ajuns să nu mai fie luat în seamă de Gigi Becali. Pe vremuri, susține Răchită, situația era cu totul și cu totul alta.

Vivi Răchită crede că FCSB are nevoie de un antrenor adevărat, așa cum a fost Victor Pițurcă.

Acuze dure la FCSB. „Dacă eram Gigi Becali, m-aș fi demis singur” + De ce nu a avut Walter Zenga personalitate

„Meme Stoica n-a vrut mulțí jucători aduși de Gigi Becali. Mă surprinde faptul că atunci când eram la Steaua, se ducea la patron și își impunea punctul de vedere. Pentru că venea cu argumente solide și avea dreptate. Mihai Stoica se pricepe la fotbal, chiar dacă am avut multe divergențe cu el la televizor.

Dacă eram Gigi Becali, m-aș fi demis din funcția de antrenor-manager. Aș fi lăsat locul profesioniștilor după atâtea eșecuri la titlu în ultimii 5 ani”, a răbufnit Răchită.

„Zenga mi-a zis că sunt om important , dar italianul mi-a recunoscut că nu-l lasă patronul să mă bage în echipă”

„Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova nu se compară cu Gigi Becali. E mai ponderat, dacă se bagă, nu se bagă în văzul lumii.

Gigi Becali m-a dat afară, după ce l-a dat afară pe Victor Pițurcă. Pițurcă a plecat după ce i s-a impus să-l dea afară pe Pădurețu. Ne-a zis: Dacă accept asta, mâine va face la voi și cu voi. Era de față și Mirel Rădoi.

Apoi a venit Walter Zenga. După ce Gigi Becali a descoperit că am dat o pasă greșită, n-am mai jucat deloc. Zenga mi-a zis că sunt om important al echipei, dar italianul mi-a recunoscut că nu-l lasă patronul să mă bage în echipă. Descoperise că eu, Dorinel Munteanu și Florentin Dumitru mai vorbeam la telefon cu Victor Pițurcă. Erau cartele de telefon de la club și s-au uitat pe desfășurătorul convorbirilor.

Despre Walter Zenga s-a spus că are personalitate. Vă spun eu: nu are!”, a încheiat Vivi Răchită.

Sursa: Prosport