miercuri 24 noiembrie 9:00 PM

Abonare la google news

Acum s-a aflat! Edi Iordănescu a refuzat o ofertă importantă când era la FCSB: „Un club a vrut să îi plătească clauza de reziliere!”. Ce salariu ar fi avut antrenorul


Edi Iordănescu, fostul antrenor al lui FCSB, ar fi avut o ofertă importantă din zona Golfului, pe vremea când era sub contract cu gruparea patronată de către Gigi Becali.


Daniel Stanciu, fost manager la U Cluj, a dezvăluit că Edi Iordănescu ar fi refuzat o ofertă de la o echipă din zona arabă.

Arabii ar fi vrut să îi plătească clauza de reziliere în valore de 500 de mii de euro, însă antrenorul ar fi refuzat.

Edi Iordănescu a refuzat o ofertă importantă când era la FCSB

Totodată, Daniel Stanciu a dezvăluit că Edi Iordănescu și staff-ul său ar fi încasat în total suma de două milioane de euro pe sezon.

„Ar fi Edi Iordănescu, dar din ce știu eu, Edi își dorește foarte mult să plece în străinătate. Eu știu că Edi a avut o ofertă foarte bună, undeva în jur a două milioane de dolari pe an, și asta o știu bine pentru că îl cunosc pe agentul respectiv.

Era un club din zona Golfului care a vrut să-i plătească clauza de reziliere de 500 de mii de euro, dar nu a vrut Edi Iordănescu să ducă mai departe discuțiile. Era un buget undeva la 2 milioane pe an, cu tot cu staff”, a spus Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Recent, chiar și Edi Iordănescu a dat de înțeles că a avut oferte din străinătate, însă nu a specificat zona din care acestea ar proveni.

„Nu am discutat cu nimeni despre echipa naţională. Singurele discuţii pe care le-am avut după plecarea mea de la FCSB au fost în străinătate. Am fost contactat de agenţi, intermediari. Sunt ceva discuţii în desfăşurare. Vedem ce va urma”, a spus Edi Iordănescu, recent, potrivit Antena Sport.

Prosport.ro