Abonare la google news

Actrița Corinne Masiero s-a dezbrăcat complet pe scena Galei Premiilor Cesar, pe piele având inscriptionate mesajele „Fără cultură, fără viitor” și „Dă-ne arta înapoi, Jean”, adresate premierului Jean Castex, care și-a asumat închiderea cinematografelor în contextul pandemiei

În vârstă de 57 de ani, actriţa franceză Corinne Masiero a fost protagonista galei premiilor Cesar, după ce s-a dezbrăcat complet pe scenă. Pe piele, ea avea inscripţionate mesajele „Fără cultură, fără viitor” şi „Dă-ne arta înapoi, Jean”, adresate premierului francez Jean Castex, care și-a asumat închiderea cinematografelor în contextul pandemiei de Covid-19.

„Adieu les Cons” al lui Albert Dupontel este marele câştigător al galei premiilor Cesar, cu şapte trofee, inclusiv pentru cel mai bun film.

Citeste si:  Jeff Bezos l-a devansat pe Elon Musk și a redevenit cel mai bogat om din lume

Masiero, care a înmânat premiul pentru costume, a apărut pe scenă îmbrăcată într-un costum de măgar, de care s-a dezbăcat la scrut timp.

„Toţi suntem goi acum”, a spus ea, referindu-se la faptul că teatrele şi cinematografele din Franţa sunt închise.

„Copiii mei pot merge la Zara, dar nu la cinematograf. Este de neînţeles”, a declarat Stéphane Demoustier, care a primit premiul Cesar pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru „La fille au bracelet”.

Citeste si:  Medicul român care l-a vaccinat pe premierului Israelului împotriva COVID-19, dezvăluiri vitale: „Efectele secundare sunt mai minore decât cele ale vaccinului antigripal”. Ce spune despre vaccinarea copiilor (INTERVIU EXCLUSIV)

Marele câştigător al galei a fost filmul „Adieu les Cons”, regizat de Albert Dupontel, care a primit şapte trofee, între care pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun actor în rol secundar, Nicolas Marié.

Laure Calamy a fost numită cea mai bună actriţă pentru rolul din „Antoinette dans les Cévennes”, iar cel mai bun actor în rol principal a fost desemnat Sami Bouajila pentru „Un fils”.

Citeste si:  Reprezentanți din industria Horeca organizează marți un nou protest împotriva condițiilor impuse de autorități pentru limitarea epidemiei de Covid

Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar i-a fost decernat belgiencei Emilie Dequenne pentru rolul din filmul ”Les choses qu’on dit, les choses qu’on fait”, relatează news.ro

Sursa Foto: Facebook/Corinne Masiero


Citeste articolul pe G4Media

 18 total views