luni 17 ianuarie 11:01 AM

Abonare la google news

Actrița Carmen Tănase, despre explozia facturilor la energie: ”E crimă ceea ce se întâmplă acum”


Actrița Carmen Tănase a sărit la gâtul guvernanților, după ce facturile la energie a crescut exagerat, iar românii sunt în pragul falimentului.


Aceasta nu i-a arătat facturile mamei ei, în vârstă de 90 de ani, care are o pensie de 1300 de lei pe lună, pentru a nu o supăra.

Cumva, noi suntem transformați toți, aproape toți, marea majoritate în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine. Am totul pe curent electric și încălzire și tot, ca atare am trecut acolo un consum când m-am înscris la furnizorul la care sunt și probabil că va veni regularizarea aia sau cum se cheamă. Atunci o să fie crimă fatală, până atunci nu știu despre ce este vorba. Cât am trecut acolo, atât am plătit, atât am estimat, în sensul ăsta. Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci. Lipsa de reacție nu mai pot să spun că mă enervează, mă surprinde, sunt din ce în ce mai surprinsă. Eu mă mir continuu de vreo doi ani încoace în general în lipsa de reacție a oamenilor, așa că asta cu facturile… Dar probabil că la un moment dat lucrurile se vor agrava atât de tare încât mămăliga o să explodeze. Adică gluma se îngroașă din ce în ce mai tare și la un moment dat va fi lupta pentru supraviețuire şi atunci probabil că se va reacționa”, a spus actrița.

Actrița crede că românii trebuie să se unească

Soluție acum în clipa aceasta nu ar mai fi decât în unire. Dacă am fi uniți într-un singur gând și anume acela că suntem nici măcar încet, ci cu repezeală decimați.

Deci dacă am fi uniți am avea o soluție. Până nu suntem uniți și până ne lăsăm dezbinați că suntem știrbi sau neştirbi, că suntem intelectuali sau mai prostănaci, că suntem vaccinați sau nevaccinați, că suntem privați sau de la stat, până nu înțelegem că astea sunt manipulări tocmai pentru a nu fi uniți, nu o să se rezolve absolut nimic. Când o să fim uniți și o să trecem toți în aceeași oală, atunci o să începem să discutăm, până atunci discuția este degeaba”.

Stiridecluj.ro