Actorul Gérard Depardieu, inculpat pentru viol şi agresiune sexuală

Actorul Gérard Depardieu, inculpat pentru viol şi agresiune sexuală. Reclamanta, care a denunţat la sfârşitul lunii august 2018 că a fost violată de două ori la domiciliul din Paris al actorului cu câteva zile înainte, a obţinut în vara anului 2020 ca această anchetă, clasată iniţial de parchetul din Paris, să fie încredinţată unui judecător de instrucţie.

Citeste si:  Tăriceanu, inculpat oficial în dosarul mitei de 800.000 de dolari

Avocatul actorului, Hervé Témime, contactat de AFP, „a deplâns faptul că aceste informaţii au fost făcute publice„.

Citeşte şi: Cocaina, pijamaua Chanel şi alcoolul! Lucrurile care au consacrat-o pe actriţa din filmul erotic „Emanuelle”

Actorul Gérard Depardieu, inculpat pentru viol şi agresiune sexuală

Gérard Depardieu, care a rămas în libertate, fără control judiciar, „contestă în totalitate faptele pentru care este acuzat„, a spus avocatul său.

Citeste si:  Gelu Duminică: „Eu știu foarte mulți politicieni care zic că educația sexuală nu trebuie, dar care au amante”

Tânăra actriţă în vârstă de circa 20 de ani a depus iniţial o plângere la sfârşitul lunii august 2018.

Ea l-a acuzat pe actor de viol şi agresiuni sexuale, fapte care ar fi avut loc la domiciliul parizian al vedetei, un hotel privat din arondismentul 6, la datele de 7 şi 13 august 2018.

Citeste si:  Încă o pierdere pentru Dinamo! Jerry Gane a mai rămas fără un jucător după eșecul usturător cu FC Botoșani

Potrivit unei surse apropiate dosarului, actorul este un prieten al familiei victimei. „Nu a fost absolut nimic legat de profesie în aceste fapte”, a spus sursa, în timp ce presa a menţionat o repetiţie pentru o piesă de teatru.

Contactată de AFP, avocata reclamantei, Elodie Tuaillon-Hibon, a cerut „să fie respectate intimitatea şi viaţa privată a clientei sale„, scrie Agerpres.

Sursa: RomaniaTV

 5 total views