2 iunie 10:00 PM

Abonare la google news

Acel moment când Serena Williams își cere scuze în fața Mihaelei Buzărnescu! Faza zilei la Roland Garros

Serena Williams (SUA, 8 WTA) și Mihaela Buzărnescu (România, 174 WTA) au oferit faza zilei la Roland Garros! Serena și Mihaela au ridicat în picioare spectatorii de pe arena Philippe Chatrier, după un schimb de mingi cum rar se vede în circuitul de tenis feminin. 

Serena Williams și Mihaela Buzărnescu au disputat un meci fantastic, scor 6-3, 5-7, 6-1, sub privirile lui Ion Țiriac, care a asistat din tribune la duelul celor două! După ce Buzărnescu a scos câteva mingi imposibile, Williams a câștigat cu noroc un punct senzațional!

După ce a câștigat schimbul de mingi care i-a ridicat pe spectatori în picioare, Serena și-a cerut scuze în fața Mihaelei, printr-un gest specific jucătorilor de tenis! Iar acesta nu a fost singurul punct spectaculos jucat de Williams și Buzărnescu.

Serena Williams și Mihaela Buzărnescu au reușit faza zilei la Roland Garros

Mihaela Buzărnescu și Serena Williams au jucat mai multe raliuri pe cinste, câteva fiind câștigate cu noroc de americancă! Totuși, deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam a fost fair-play, cerându-și scuze în fața Mihaelei Buzărnescu.

De partea cealaltă, Miki a reușit și ea mai multe faze splendide, reușind 25 de lovituri câștigătoare în total, cu doar una mai puțin decât Serena! O astfel de lovitură a fost realizată chiar la minge de set, în actul al doilea! Execuția de rever fabuloasă a româncei a lăsat-o fără reacție pe Serena.

Mihaela Buzărnescu a chinuit-o serios pe Serena Williams în turul 2 la Roland Garros

Mihaela Buzărnescu a pierdut până la urmă duelul cu Serena Williams din turul 2 la Roland Garros, scor 3-6, 7-5, 1-6, dar românca a avut o evoluție impresionantă, mai ales în actul al doilea! Miki chinuit-o serios pe marea campioană americană, aceasta având nevoie de două ore și 5 minute pentru a se impune.

Mihaela este a doua reprezentantă a României eliminată de Serena la Roland Garros 2021, după ce deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam a dispus de Irina Begu în runda inaugurală, cu scorul de 7-6(6), 6-2! Doar două românce au învins-o pe Williams în întreaga carieră, Irina Spîrlea și Simona Halep

Citeste articolul pe ProSport