sâmbătă 4 septembrie 8:06 PM

Abonare la google news

Accidentarea lui Florin Tănase e mai gravă! Edi Iordănescu a dezvăluit totul: „Asta e problema!”


Florin Tănase va lipsi în jur de două luni! Accidentarea căpitanului de la FCSB e mai serioasă, iar Edi Iordănescu a dezvăluit cum „s-a rupt” vedeta roș-albaștrilor.


Tehnicianul a subliniat că ligamentele sunt afectate în cazul lui Tănase și a lăsat de înțeles că nu se aștepta ca internaționalul român să lipsească atât de mult.

CFR Cluj a zburdat pe teren în derby-ul cu FCSB și s-a impus cu scorul de 4-1, iar roș-albaștrii l-au pierdut și pe Florin Tănase. Fotbalistul mai avea contract cu vicecampioana României până în vara anului viitor, însă acesta a semnat recent prelungirea contractului și poate pleca în schimbul sumei de trei milioane de euro.

Edi Iordănescu e cu moralul la pământ: „Florin Tănase va lipsi două luni!”

Edi Iordănescu are mari probleme de lot, iar antrenorul a aflat că Florin Tănase va mai putea juca doar spre finalul acestui an.

„Am avut un joc amical, au intrat și cei doi nou-veniți, dar am încercat să-i menajăm. Ne lipsesc zece jucători, Tănase s-a întors accidentat. Va sta în jur de două luni de zile, diagnosticul nu este încurajator. Sunt ligamentele afectate, asta e problema. I s-a făcut un bandaj care să îi susțină piciorul, a fost nevoie de el, și-a dorit foarte mult ca lider să joace. A fost o decizie pe care am luat-o împreună, am sperat doar să fie sperietura foarte mare.

Eu de la bancă nu am văzut foarte bine. Nu aveam garanția că era mai puțin grav dacă nu evolua și nici doctorul nu poate să pună pe loc un diagnostic. Sper să rămână un caz izolat, dar situația este complicată. Am avut 11-12 jucători la antrenament”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Prosport.ro