Abonare la google news

Accident rutier soldat cu 6 victime pe DN21, în care au fost implicate un TIR și două autoturisme

Un accident rutier a avut loc astăzi în județul Ialomița, soldat cu 6 victime. Se pare că impactul a fost între un TIR și două autoturisme, pe DN21. Accidentul soldat cu șase victime a avut loc în localitatea Slobozia Nouă, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița.

Accident rutier soldat cu victime

În accidentul soldat cu șase victime au fost implicate două autovehicule și un TIR de mare tonaj. Oamenii legii și pompierii au intervenit cât mai repede posibil pentru a se asigura că nimeni nu este în stare gravă. La locul faptei au ajuns o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe de tip B și una de tip C. Din accidentul rutier au rezultat un număr de șase victime, din care una era încarcerată în unul din cele două autoturisme. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei.

Citeste si:  Accident cu patru victime provocat de un tânăr care conducea un autoturism furat

Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, oferite de echipajele SAJ și SMURD. Cinci dintre ele au fost preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Patru din cele șase victime au fost preluate de către Serviciul de Ambulanță Județean Ialomița. Ultima victimă a fost preluată de către Ambulanța SMURD.

„La locul solicitării au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, două ambulanţe tip B şi una tip C ale SAJ Ialomiţa-substaţia Slobozia. Din evenimentul rutier au rezultat şase victime, dintre care una încarcerată. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei rămasă încarcerată în unul dintre autoturisme. Celor şase victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului de echipajele SMURD şi SAJ, după care cinci victime au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Ambulanţa SMURD a preluat o victimă, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean Ialomiţa”, potrivit ISU Ialomiţa.

Traficul a fost deviat în urma accidentului

La fața locului se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Inspectorul de Poliție Județean a anunțat că în urma accidentului, traficul a fost deviat pe o rută ocolitoare. Drumul era blocat, iar alte autovehicule nu aveau loc. De asemenea, conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drager. Atât șoferii celor două autoturisme, cât și șoferul TIR-ului. Rezultatele au fost negative în toate cazurile.

„Toţi cei trei şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultate fiind negative în toate cazurile”, au precizat reprezentanţii IPJ.

Citeste articolul pe PlayTech

Citeste si:  VIDEO Un bătrân căzut în genunchi pe holurile unui spital din Corabia este lăsat să agonizeze fără a primi ajutor. Vârstnicul, care spune că a suferit un accident vascular, abia se poate mişca