Accident pe drumul de la Sfântul Ion, înainte de Roata. A derapat și a intrat în gard

Un șofer a derapat pe drumul de la Sfântul Ion și a intrat în gardul unei case.

Martorii spun că este o persoană rănită.

152782821_5462574013783371_5689916032139047584_n.jpg

Autoturismul implicat s-a îndoit în urma impactului, iar șoferul a fost rănit. Practic, mașina s-a mulat în jurul zidului din beton al gardului. 

O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate în această dimineață ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe Drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca.

Citeste si:  Accident mortal pe autostradă! A intrat direct sub un TIR

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 8.20, iar în momentul sosirii la locul evenimentului au găsit autoturismul avariat, cu elementele unei porți de acces răsturnate peste acesta, precum și un alt autoturism avariat, parcat în interiorul curții casei particulare.

Ocupanții autoturismului avariat erau ieșiți din acesta, iar unui tânăr de cca 20 de ani i s-a acordat primul ajutor calificat și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acesta prezenta, la evaluarea primară, afecțiuni ușoare.

Citeste si:  Ministrul Ghinea, replică acidă pentru Dragoș Anastasiu, șeful Coaliției pentru Dezvoltarea României: Poate ar face bine să discute cu colegii înainte să dea comunicate de presă, mai ales despre fondurile europene

Pompieri au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au luat măsuri pentru prevenirea incendiilor prin deconectarea bateriilor autoturismelor.

Foto: Info Trafic jud. Cluj

Sursa: StiriDeCluj

 7 total views