duminică 21 noiembrie 11:33 AM

Abonare la google news

Accident înfiorător în Bacău. Doi copii, printre care un bebeluş de o lună, au murit împreună cu tatăl lor

Accident înfiorător la Filipeşti, în Bacău. Mașina, în care se aflau cei doi copii şi doi adulţi,  a fost spulberată de un camion.


Autoturismul a fost aruncat în afara carosabilului. Cei copii şi tatăl lor, un tânăr de 23 de ani, au murit în urma coliziunii puternice. O a patra persoană, care se afla tot în autoturism, a fost rănită și transportată la spital.

„Tânărul de 23 de ani a ieşit de pe un drum lateral. Nu ar fi acordat prioritate autotrenului şi ar fi intrat în coliziune cu aceasta. Impactul a fost unul devastator. Maşina a fost făcută praf.


Tatăl de 23 de ani alături de cei doi copii ai săi, un bebeluş de doar o lună şi un copil de trei ani, au murit pe loc. Soţia tânărului a fost transportată la spital. Ea fost rănită, iar medicii se luptă să-i salveze viaţa”, a transmis corespondentul România TV, Iulia Blondea.

„În judeţul Bacău, pe DN2 E85, în localitatea Filipești, traficul rutier se desfășoară pe o singură bandă, pe sensul către Roman, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate un autotren și un autoturism”, a anunţat Centrul Infotrafic.

Citeşte şi: Scandal cu săbii şi topoare în Braşov după ce două fete s-au îndrăgostit de acelaşi băiat. Mascaţii au intervenit în forţă VIDEO

O anchetă de amploare a fost demarată în urma unui accident produs pe drumul E70, în judeţul Teleorman. Un bărbat a murit , după ce autoutilitara condusă de fiul său a fost strivită între două tiruri. Incidentul terifiant ar fi avut loc după ce şoferii implicaţi în coliziune s-ar fi şicanat, ameninţat şi înjurat, folosind staţiile de emisie-recepţie. Accidentul a avut loc vineri pe drumul european 70, în localitatea Vităneşti din judeţul Teleorman. În accident au fost implicate două TIR-uri şi o autoutilitară care a fost prinsă între cele două camioane.

Citeşte şi: Şicanare sângeroasă pe drumul Alexandria – Bucureşti. Doi şoferi de TIR ar fi provocat intenţionat un accident mortal VIDEO

Romaniatv.net


Stirile.eu