Abonare la google news

Accident în București. O mașină a Poliției a fost lovită de un SUV

Un accident rutier mai puțin obișnuit s-a produs miercuri dimineață în București.

O autospecială a Poliției a fost lovită de un SUV la intersecția dintre Bulevardul Regina Elisabeta și bulevardul Schitu Măgureanu din Capitală.

Potrivit primelor informații, cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate de către șoferul mașinii de teren.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime în urma accidentului din București.

Accident București. Autospeciala aparține Arestului Poliției Capitalei

Din primele date, autospeciala implicată în accident aparține Arestului Poliției Capitalei și se afla într-o misiune în momentul impactului.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele amândurora fiind negative.

Polițiștii continuă controalele în București

Între timp, polițiștii de la Brigada Rutieră continuă verificările în Capitală.

În noaptea de marți spre miercuri, polițiștii au aplicat 191 de amenzi, în valoare totală de peste 56.000 de lei. Totodată, aceștia au reținut 19 permise de conducere.

„In noaptea de 09/10 Martie a.c., polițiștii Brigăzii Rutiere au acționat pe drumurile publice din municipiul București pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 191 de  sancțiuni  contravenționale, în valoare de peste 56.000 lei și au fost reținute 19 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare, după cum urmează:

– 4 permise de conducere pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice (contravenție);

– 7 permise de conducere pentru infracțiunile constatate (1 consum băuturi alcoolice, 5 consum de substanțe psihoactive, 1  permis suspendat);

– 6 permise de conducere pentru alte abateri la regimul rutier;

– 2 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Brigada Rutieră are toleranță zero față de conducerea autovehiculului sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, context în care zilnic efectuăm astfel de activități care să contribuie la creșterea siguranței rutiere pe drumurile publice din Capitală.”, se arată într-un comunicat.

 

Citeste articolul pe Gandul