duminică 26 septembrie 6:12 PM

Abonare la google news

Accident grav la Raliul Clujului, o maşină a ieşit în decor, după ce copilotului i s-a făcut rău. Echipajul a fost preluat de SMURD


Echipajul cu numărul 580 de la Raliul Clujului, format din Radu Lambrino şi Andrei Aitculesei, a fost implicat în accident, dar piloţii sunt conştienţi şi au fost preluaţi de SMURD pentru investigaţii detaliate.


„Pentru că sloganul raliului a fost de la început ‘Safety first’ şi având un răspuns prompt din partea celor responsabili pe partea de securitate, s-a hotărât neutralizarea probei şi parcurgerea acesteia în regim normal, pentru următoarele 13 echipaje”, a declarat purtătorul de cuvânt al Raliului Clujului, Marius Tuhuţ.

Citeşte şi Adrian Răspopa, unul dintre cei mai buni piloţi de raliu din România, a murit după accidentul de la Iaşi. Avea 41 de ani

Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator, etapa a 9-a a Campionatului Naţional de Raliuri Betano (24-26 septembrie), este organizat de Clubul Sportiv Savu Racing, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj, şi se desfăşoară la Cluj-Napoca şi în împrejurimi.

Citeşte şi Accident la raliul de la Sinaia. Un pilot s-a răsturnat cu maşina şi a intrat în zidul unei case VIDEO

Accident la Raliul Clujului

Maşina lui Radu Lambrino a ieşit în decor

În urmă cu trei săptămâni, pilotul de raliuri Adrian Răspopa a murit la 41 de ani, după ce a fost implicat într-un grav accident în timpul unei probe din cadrul Raliului Iaşiului.

Romaniatv.net