duminică 17 octombrie 7:12 PM

Abonare la google news

Accident cumplit în Rusia. Două persoane au murit

Accident cumplit în Rusia. Maşina în care se afla prezentatoare tv Kseniya Sobchak, fiica mentorului lui Vladimir Putin, a intrat în plin într-un Volkswagen. Două persoane au murit în urma impactului.


Accident cumplit în Rusia. Două persoane au murit

Accidentul s-a petrectut pe o şosea din Soci. Potrivit primelor informaţii, un Volkswagen a fost spulberat de un Mercedes Maybach care depăşea un autobuz. Din fericire, cei 10 pasageri nu au păţit nimic, în schimb, o tânără din Volkswagen a decedat pe loc, iar o alta a murit la scurt timp, în spital.

Citeşte şi Rusia: 18 persoane au murit în urma unei intoxicaţii cu alcool contrafăcut. Este al doilea incident în doar o săptămână


În Mercedes se afla Kseniya Sobchak, fiica regretatului Anatoly Sobchak, fost primar al Sankt Petersburg, al cărui adjunct și mână dreaptă în anii ’90 era Vladimir Putin. Aceasta se întorcea de la un eveniment și era pe scaunul pasagerului. Imediat după accident, vedeta tv și-a chemat un taxi și a plecat spre aeroport.

”Am fost în mașină. Mașina nu este a mea, nici șoferul nu este angajatul meu. Nu l-am grăbit pe șofer, desigur. Niciunul dintre noi nu se grăbea. În timpul călătoriei eram într-o discuție de serviciu pe „Zoom” și există o înregistrare în care se vede ce fac. A fost o decizie personală pe care a luat-o șoferul”, a declarat ulterior aceasta, potrivit Antena 3. 

Citeşte şi Poliţia britanică l-a identificat pe ucigaşul deputatului David Ames: Ali Harbi Ali, britanic de origine somaleză

Dupa absolvirea universității, Kseniya Sobchak a devenit gazda unei emisiuni extrem de populare în Rusia. Apoi, în 2018, a candidat la presedinție și a ajuns pe locul patru cu 1,7% din voturi.

Romaniatv.net


Stirile.eu