17 martie 5:01 PM

Abonare la google news

Accident cumplit în fața Spitalului Județean Suceava. O femei a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni

Un accident cumplit s-a întâmplat în Suceava, după ce o femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni. Aceasta trecerea strada regulamentar, o mașină de pe prima bandă i-a acordat prioritate, iar cea de pe a doua bandă a lovit-o în plin.

Accident pe trecerea de pietoni în Suceava

Accidentul s-a produs în Suceava, în fața Spitalului Județean, pe o arteră principală a Sucevei, foarte circulată, atât de pietoni cât și de șoferi. Femeia s-a angajat regulamentar în traversarea drumului. O șoferiță ce nu i-a acordat prioritate a lovit-o pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 11:30. Acesta a fost înregistrat de o cameră de supraveghere din apropiere.

Pe imagini se observă clar cum femeie, în vârstă de 37 de ani, se angajează în traversare dinspre spitalul vechi. O mașină ce circula regulamentar de pe banda I, dinspre Metro, a observat pietonul și i-a oferit prioritate. De pe banda II vine altă mașină ce nu a observat-o la timp pe femeie, cu toate că ar fi trebuit să încetinească din timp, știind că urmează o trecere de pietoni marcată corespunzător. Aceasta nu i-a acordat prioritate, venind tot dinspre Metro. La volanul mașinii se afla tot o femeie. Impactul a fost unul destul de violent, femeie fiind proiectată la câțiva metri distanță de trecerea de pietoni.

Victima a fost transportată la spital

Martorii au sunat la numărul de urgențe 112, echipajele medicale prezentându-se într-un timp scurt la locul fapte. Din primele evaluări medicale, femeia nu a suferit leziuni grave. În următoarea perioadă, trecerea de pietoni din fața Spitalului Județean va fi semaforizată. S-au mai petrecut accidente asemănătoare în ultima perioadă. Avizul este favorabil în acest sens. Momentan, se așteaptă aprobarea bugetului pentru anul 2021 pentru a începe proiectul corespunzător. În trecut, o femeie împreună cu un copil a fost lovită pe o trecere de pietoni asemănătoare, tot în Suceava.

Citeste articolul pe PlayTech