joi 11 noiembrie 9:00 PM

Abonare la google news

Abandon și în cealaltă semifinală de la Linz! Cu cine se va duela Jaqueline Cristian pentru trofeu


Situație neverosimilă la turneul WTA 250 de la Linz! Ambele semifinale au fost decise în urma unor retrageri, iar Jaqueline Cristian (România, 100 WTA) se va duela pentru trofeu cu Alison Riske (SUA, 73 WTA).


După ce Simona Halep s-a accidentat la genunchi și a anunțat că nu mai poate intra pe teren în meciul cu Jaqueline Cristian, s-a produs o retragere și în cealaltă semifinală de la Linz! Danielle Collins (SUA, 29 WTA) a abandonat după ce a pierdut primul set al confruntării cu Alison Riske, scor 5-7.

Astfel, atât Jaqueline Cristian, cât și Alison Riske s-au calificat în finala turneului de la Linz după ce au profitat de abandonul adversarelor! Totodată, cele două și-au asigurat câte un premiu în valoare de 13.224 de euro! Campioana din Austria se va decide vineri și va încasa 23.548 de euro.

Abandon și în cealaltă semifinală de la Linz! Jaqueline Cristian se va duela cu Alison Riske pentru trofeu

S-a stabilit finala turneului WTA 250 de la Linz, în urma retragerilor jucătoarelor care porneau cu prima șansă la calificarea în ultimul act! Simona Halep, a doua favorită a competiției, nu s-a mai prezentat la meciul cu Jaqueline Cristian, intrată pe tablou ca lucky loser. Apoi, Danielle Collins, cap de serie numărul 3, a stat pe teren doar un set și a decis să se retragă în timpul semifinalei cu Alison Riske, la scorul de 5-7!

Jaqueline Cristian o va întâlni pentru prima oară pe Alison Riske în circuitul de tenis feminin! Meciul cu americanca va marca și o altă premieră, aceea că Jaqueline va disputa prima finală WTA a carierei. Jaqueline Cristian nici măcar nu se aștepta să joace pe tabloul principal de la Linz, după ce a fost învinsă de Lesia Tsurenko (Ucraina) în finala calificărilor, scor 7-5, 4-6, 1-6! Jaqueline a fost acceptată însă pe tablou ca lucky loser, după ce Sorana Cîrstea a suferit o ruptură la mușchiul gambei, la antrenament.

Prosport.ro