vineri 3 decembrie 5:16 PM

Abonare la google news

A vrut să obțină certificatul verde într-un mod inedit! Un italian a încercat să se vaccineze într-un braț fals din silicon


A vrut să obțină certificatul verde într-un mod inedit, dar nu i-a ieșit! Un italian a încercat să se vaccineze într-un braț fals din silicon.


Bărbatul s-a prezentat joi seară la un centru de vaccinare din Italia. Individul, în vârstă de 50 de ani, a vrut să obțină certificatul de vaccinare însă fără să se vaccineze propriu-zis. Bărbatul s-a prezentat în fața asistentei cu o proteză de silicon care imita brațul.

Culoarea protezei și senzația pe care a avut-o în momentul în care a atins-o… i-au dat de gândit asistentei. Așa că l-a rugat pe bărbat să-și scoată cămașa. Când a văzut că a fost descoperită înșelăciunea, bărbatul i-a cerut cadrului medical să pretindă că nu a văzut nimic.

Asistenta a refuzat vehement și a alertat autoritățile. Bărbatul va răspunde acum pentru actele sale în faţa justiţiei: ”Întâmplarea ar fi ridicolă dacă nu ar fi vorba de un gest de o gravitate enormă şi inacceptabilă, ţinând cont de sacrificiul pe care comunitatea noastră l-a plătit în vieţi omeneşti şi costuri sociale şi economice”, a scris pe Facebook Alberto Cirio, președintele din Piemonte.

De luni, 6 decembrie, în Italia intră în vigoare „super-certificatul verde” care va fi eliberat doar persoanelor vaccinate anti-COVID cu schema completă şi celor care au trecut prin boală. Noul document va permite accesul în restaurante, baruri, cinematografe, teatre şi alte locuri de agrement.

 

Cancan.ro