luni 17 ianuarie 10:17 PM

Abonare la google news

A traversat Oceanul Atlantic să vină la Rapid. Anunț de ultim moment făcut de giuleșteni


Rapid a făcut un anunț care i-a bucurat pe fani. El este omul care a traversat Oceanul Atlantic pentru a fi aproape echipa de pe locul 7 în Liga 1. În cel mai scurt timp și fotbaliștii o să-l cunoască pe argentinian.


Mutare spectaculoasă făcută de Rapid

Rapid a promovat în anul 2021, în Liga 1, după șase ani de absență. „Giuleștenii” au avut un sezon destul de bun, pentru o nou promovată, terminând anul 2021 pe locul 7 în Liga 1. Însă, echipa condusă de Mihai Iosif are nevoie de întăriri.

Matias Perez Acuña (27 de ani) a fost transferat de la CA Estudiantes, din liga a doua argentiniană, și a traversat Oceanul Atlantic în grabă pentru a-și cunoaște noua echipă. Fotbalistul este încântat de prima sa experiență în Europa și abia așteaptă să se bucure de superba galerie a Rapidului.

Sunt foarte fericit, mi-am dorit foarte mult să ajung aici. Când am aflat de această oportunitate nu am stat pe gânduri, voiam să ajung cât mai repede. Vreau să îmi cunosc colegii, să facem lucruri bune împreună.

Ştiam de Rapid că este o echipă ce a promovat, care are trei titluri de campioană, ce are un fotbal foarte bun. Este prima mea experienţă în Europa, mi s-a spus despre suporterii Rapidului că sunt fanatici, iar acest lucru m-a încântat”, a spus Matias pentru fcrapid.ro

Matias Perez Acuña este fotbalistul bun la toate

Dacă e să ne uităm în CV o să înțelege de ce Rapid-ul a adus acest fotbalist tocmai din Argentina. Matias este „de meserie” fundaș dreapta, însă poate juca și în centrul apărării. Mai mult, argentinianul joacă și ca mijlocaș dreapta.

Matias a fost crescut la juniori de către Velez Sarsfield, unde și-a făcut și debutul la prima echipă. El a câștigat Cupă a Ligii (Copa de la Superliga – 2019), cu Tigre,  şi o Supercupă a Argentinei (2013), cu Velez. El a mai evoluat și pentru Quilmes.

Rapidul i-a oferit un contract pe un an și jumătate, adică până în vara anului 2023 și promisiunea că o se se lupte la titlu.

Noi transferuri la Rapid

La reluarea Ligii 1, Rapid vrea să se lupte pentru un loc de play-off. Pentru a-și atinge obiectivul, giuleștenii încearcă să facă mai multe transferuri în această perioadă. Primul transfer reușit de Rapid în această iarnă a fost cel al lui Răzvan Onea. Giuleștenii au plătit 100.000 de euro pentru fundaşul dreapta în vârstă de 23 de ani. Acesta a jucat până acum la Poli Iaşi. Jakub Vojtus (28 de ani) a fost a doua mutare făcută de Rapid. Atacantul s-a transferat liber de contract după ce s-a despărţit de maghiarii de la Mezokovesd. Slovacul a revenit astfel în fotbalul românesc, unde a mai jucat pentru Universitatea Cluj, Academica Clinceni şi CFR Cluj.

Victor Angelescu a dezvăluit că Rapid a ajuns la o înţelegere şi pentru al treilea transfer din această iarnă. Patronul giuleștean anunță că rapidiștii vor mai face câteva transferuri, dar nu mai mult de 3 sau 4.

Am făcut două achiziţii şi o să mai facem una pe care o ştiu sigur, dar nu vă pot spune. Ne-am înţeles şi vom vedea. O să avem 3-4 maximum (n.r. transferuri). Nu este din Liga 1, este străin”, a declarat Victor Angelescu pentru Telekom Sport.

Playsport.ro