luni 23 august 5:35 PM

Abonare la google news

A refuzat transferul la FCSB, iar acum face „tușa”! Patronul echipei și-a pierdut răbdarea: „Starea lui nu ajută!”


A refuzat transferul la FCSB, iar acum face tușa la FC Botoșani. Este vorba despre fundașul central Andrei Chindriș, care îl exasperează pe patronul echipei, Valeriu Iftime, cu inconstanța sa în joc, dar și cu nehotărârea privind viitorul său.


Andrei Chindriș (22 de ani) este un jucător despre care s-a vorbit foarte mult în ultimii doi ani, dar care nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor. S-a zvonit că ar fi dorit de cele mai puternice echipe din Liga 1, dar și de echipe din Belgia sau Spania, însă tot în Moldova a rămas.

Acum, Andrei Chindriș pare să fi pierdut duelul cu ceilalți doi fundași din echipa celor de la FC Botoșani, Alin Șeroni și Bogdan Racovițan, și este văzut drept a treia variantă pentru postul de fundaș central în opinia antrenorului Marius Croitoru.

Andrei Chindriș a refuzat transferul la FCSB, iar acum face „tușa” la FC Botoșani

Singurele oferte concrete și convenabile pentru club și jucător au fost cele de la FCSB, din sezoanele precedente. Gigi Becali l-a dorit foarte mult pe Andrei Chindriș, însă jucătorul a refuzat mutarea, sperând că va prinde un transfer în străinătate. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar trenul numit FCSB a fost pierdut.

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că nu mai este interesat de fostul internațional de tineret. Lucru care nu-l poate mulțumi pe patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, care încă speră să scoată o sumă frumoasă de pe urma jucătorului său.

Îl apreciez pe Andrei, dar starea lui de a pleca sau a nu pleca nu ajută. Dacă rămâne la noi, Chindriș trebuie să-și câștige locul de titular. Am vrut să-l dau la FCSB acum un an sau doi ani, dar nu a vrut. El a avut și are încă oferte, dar nu vrea să plece. Să se hotărască. Eu i-am spus că îi dau drumul. Plecarea unui jucător de la noi care s-a afirmat la club trebuie să aducă niște bani la club”, a declarat Valeriu Iftime, la Pro X.

În cariera sa, Andrei Chindriș a evoluat pentru U Cluj, Academica Clinceni, Știința Miroslava și FC Botoșani. Are, de asemenea, meciuri în naționalele U18, U19, U21 și cea olimpică a României.

Cota sa de piață, conform Transfermarkt, este de 1,2 milioane de euro.

Prosport.ro