vineri 26 noiembrie 7:46 AM

Abonare la google news

A murit un fost parlamentar PSD. Primarul a făcut anunţul tragic: „A ieşit din viaţă pentru a intra în istorie!”

A murit un fost parlamentar PSD. Primarul a făcut anunţul tragic. Mircia Gutău nu a dezvăluit, însă, și cauza decesului.


A murit un fost parlamentar PSD. Primarul a făcut anunţul tragic

„Ne-a părăsit Anton Miţaru: un om drag, un administrator priceput al treburilor judeţului şi municipiului, un politician care a ştiut întotdeauna să negocieze pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru comunitatea locală. L-am cunoscut în numeroase ipostaze – prieten, colaborator apropiat în Primăria municipiului, profesionist gata să preia şi să ducă la bun sfârşit orice sarcină i se încredinţa – şi cu atât mai greu îmi vine, în aceste momente dureroase, să admit că de astăzi, Anton Miţaru a ieşit din viaţă pentru a intra în istoria locală. De numele său rămân legate o serie de realizări de excepţie în Râmnic şi în judeţ, care vor duce mai departe amintirea unui om dedicat celor din jur”, a transmis Mircia Gutău.

Preot lovit de tren în apropiere de biserica pe care a construit-o. Părintele Vasile a murit pe loc


Anton Miţaru a fost parlamentar PSDR în perioada 2000-2004, iar pentru o scurtă perioadă de timp a fost și director Oltchim. Activitate politică: 1990-1992, membru FSN; 1992-1995, membru PD – vicepreşedinte; 1995-2000, membru PDSR – vicepreşedinte; 1999-2000, preşedinte Frontul Democrat Român Filiala Vâlcea; membru al Grupului parlamentar al PDSR.

Romaniatv.net


Stirile.eu