Abonare la google news

A murit scriitorul Nicolae Dabija! Fusese infectat cu noul coronavirus

Scriitorul Nicolae Dabija a murit vineri dimineață, din cauza unei afecțiuni pe care o avea de mai mulți ani. Iar infectarea cu noul coronavirus i-a complicat rapid starea medicală, astfel că organismal i-a cedat.

COVID-19 i-a atacat organismal cunoscutului scriitor și, din păcate, după o lungă suferință, a murit vineri, în jurul orei 4 dimineața. Vestea tristă a fost făcută de către directorul Institutului de Medicină Urgentă, Mihai Ciocanu. „Maestrul a decedat astăzi la ora 04.00. A dezvoltat o formă foarte agresivă a COVID-19, cu generalizare agresivă și tromboză a vaselor sangvine”, a dezvăluit acesta, la Antena 3. (CITEȘTE ȘI: DESTIN TRAGIC PENTRU PREOTUL CĂTĂLIN BOȘOMOIU. A MURIT LA NUMAI 35 DE ANI)

Citeste si:  Ce mânca Nicolae Ceaușescu de Revelion. Dacă lipseau de pe masă era vai și-amar!

A murit Nicolae Dabija, poet, eseist, istoric literar

Nicolae Dabija a fost poet, eseist și istoric literar, originar din Republica Moldova. A scris peste 80 de volume de poezii, eseuri și publicistică, unele dintre ele fiind traduse și publicate chiar și în Statele Unite ale Americii, Brazilia, Franța, Italia, sau Rusia. (NU RATA: TRAGEDIE ÎNTR-O BENZINĂRIE DIN SIBIU! A MURIT DUPĂ CE A OPRIT MAȘINA ÎN FAȚA POMPEI)

Citeste si:  Coronavirus SUA. Test negativ pentru toţi pasagerii aerieni internaţionali

Mai mult, revista americană de poezie Cold Mountain Review îl numește pe Nicolae Dabija „unul dintre cei mai de seamă poeți ai lumii”.

Citeste articolul pe Cancan

 34 total views