31 mai 6:00 PM

Abonare la google news

A început PlayMaker! Urmărește AICI prima ediție a emisiunii

A început PlayMaker! Urmărește AICI prima ediție a emisiunii – invitat special Adrian Ilie. Playsport.ro duce povestea mai departe! Emisiunea PlayMaker, moderată de Sorin Chiriac, poate fi urmărită luni, marți și vineri pe site-ul PlaySport.ro, Facebook.com/playsport.ro și canalul de Youtube PlaySport.ro, de la ora 18:00.

A început PlayMaker! Urmărește AICI prima ediție a emisiunii – invitat special Adrian Ilie

A început PlayMaker! Invitatul special din prima ediție a emisiunii va fi Adrian Ilie, fost mare internațional al României și atacant la echipe de calibru ca Steaua București, Galatasaray, Valencia, Deportivo Alaves sau Beșiktaș.
Emisiunea poate fi urmărită AICI, pe site-ul PlaySport.ro, dar și pe pagina Facebook.com/playsport.ro și pe canalul de Youtube cu același nume.

Adrian Ilie, unul dintre marii atacanți pe care i-a avut echipa națională de fotbal a României

Primul invitat special din cadrul emisiunii PlayMaker este Adrian Ilie, fost internațional cu peste 50 de apariții în tricoul echipei naționale de fotbal a României. 13 goluri a marcat Adrian Ilie în tricoul primei reprezentative.
Produs al clubului Extensiv Craiova, Adrian Ilie a făcut pasul la Steaua București în anul 1993. În tricoul formației roș-albastre a cucerit trei titluri de campion, o Cupă și o Supercupă a României.
Ulterior a făcut pasul în afara granițelor țării și a evoluat pentru nume importante ca Galatasaray, Valencia sau Beșiktaș. Alături de Galatasaray a cucerit un titlu în Turcia, în timp ce cu Valencia a obținut cele mai mari performanțe din afara României. Un titlu de campion (în sezonul 2001 – 2002), o Cupă și două Supercupe ale Spaniei a câștigat Adrian Ilie cu Valencia.

Citeste articolul pe PlaySport