21 februarie 9:23 AM

Abonare la google news

A ieșit totul la iveală! Echipa care a încercat să-l transfere, pe Darius Olaru, de la FCSB: „Am sursele mele, asta știu!”

Darius Olaru este unul dintre cei mai buni jucător de la FCSB, astfel că nu este de mirare faptul că, pe numele acestuia, vin oferte din străinătate. George Florescu, fost jucător la U Cluj, a dezvăluit numele uneia dintre formațiile care au încercat să „pună mâna” pe mijlocașul roș-albaștrilor.

Darius Olaru (22 de ani) a fost transferat de FCSB, la începutul anului trecut, de la Gaz Metan, pentru 600.000 de euro. Acesta mai are contract, până în 2024, cu echipa patronată de Gigi Becali.

Tânărul jucător a înscris golul victoriei, pentru FCSB, în ultimul meci din campionat, contra Chindiei Târgoviște, 1-0.

Echipa care a încercat să-l transfere, pe Darius Olaru, de la FCSB

George Florescu susține că Darius Olaru a avut mai multe oferte din Europa, iar printre echipele interesate, de mijlocașul FCSB-ului, se numără Krasnodar, locul 7 din prima ligă rusă.

Fostul fotbalist de la U Cluj îl apreciază foarte mult pe Darius Olaru și este de părere că ar putea să facă față la echipa națională de seniori.

„Este un jucător tehnic, care simte foarte bine mingea. Poate să fie o opţiune pentru naţională. Ţinând cont de nivelul la care se află el, cred că poate să facă faţă acolo.

Citisem că a avut oferte din Europa, chiar şi de la Krasnodar. Am sursele mele, nu e oficială informaţia, dar asta ştiu.

Se pare că FCSB nu a vrut să îl dea. Cu siguranţă că Darius şi-a arătat valoarea, şi-a ajutat echipa şi cu Chindia Târgovişte. Olaru, chiar şi când nu se află în prim-plan, ajută echipa”, a declarat George Florescu, la Look Sport.

2 milioane de euro este cota lui Darius Olaru, conform transfermarkt.com

4 goluri și 2 pase decisive a dat Darius Olaru în 20 de partide bifate pentru FCSB, în acest sezon

Sursa: ProSport