26 septembrie 11:06 PM

Abonare la google news

A fost Popeye Marinarul un personaj adevărat?

Postările se leagă de un articol din Nautica News care susţine că personajul lui Popeye al lui Elzie Crisler Segar a fost modelat după Frank „Rocky” Fiegel, un bărbat care locuia în oraşul natal al lui Segar, Chester, Illinois. Postarea arată, de asemenea, fotografia de mai sus, în care este uşor să vedeţi asemănările cu Popeye-ul lui Segar. Poveste adevărată?  

Potrivit articolului, deşi oraşul lui Segar era plin de personaje care au fost o inspiraţie excelentă pentru distribuţia sa de benzi desenate, Fiegel, persoana asociată în mod obişnuit cu Popeye, nu era deloc un marinar care mănâncă spanac, dar era de fapt un barman care era mai probabil să arunce înapoi câţiva burboni. Articolul continuă să spună că Fiegel seamănă cu Popeye: „… avea aceeaşi bărbie, … cadru şi ţeavă de marcă ca omologul său din desene animate”.

Era, de asemenea, cunoscut că a intrat deseori în lupte cu pumnii, în timp ce, dimpotrivă, îi va distra cu bucurie pe copiii locali cu faptele sale de forţă. Dar, se pare, fotografia care circulă pe Facebook este cea a unui marinar britanic care este listat în Muzeul Imperial de Război ca „Un stoker principal poreclit„ Popeye ”, cu 21 de ani în serviciu şi luptă la bordul HMS Rodney în 1940.”

Există un întreg site dedicat lui Popeye. Pe această pagină puteţi afla totul despre istoria lui Popeye şi puteţi cunoaşte colegii săi de benzi desenate, cum ar fi Olive Oyl, Swee’Pea şi Bluto. Aici puteţi cumpăra, de asemenea, hanorace şi produse pentru frizerie Popeye şi puteţi încărca fundaluri de zoom cu temă Popeye. Cine s-ar fi gândit? Oricât de dubios ar putea părea acest site web, îi oferim autenticitate, deoarece este găzduit de King Features Syndicate, acelaşi grup care a publicat benzile desenate originale Popeye.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul