sâmbătă 5 iunie 2:00 PM

Abonare la google news

A dat comandă de pui crispy, dar ceea ce a primit a dezgustat-o total

O femeie și-a comandat pui crispy de la un fast food, dar când a venit comanda și a rămas consternată de ceea ce a descoperit. În loc de carne de carne de pui, a descoperit un prosop prăjit. 


Alique Perez a comandat de la Jolliebee, în Philippines, dar când a primit comanda a fost șocată. A încercat să taie puiul pentru fiul ei, dar a descoperit ceva de-a dreptul scârbos.

Pentru a-și face dreptate, femeia a postat un video pe Facebook în care a povestit experiența.


„Postez ceva ce m-a frustrat foarte mult. Am comandat pui pentru fiul meu, de la Jollibee. În timp ce încercam să-i dau o bucată, mi-am dat seama că e atât de tare încât nu-l pot rupe nici măcar fâșii.

Am încercat să-l rup cu mâna și am descoperit că era un prosop foarte bine prăjit. Este de-a dreptul dezgustător. Cum naiba să pui un prosop în unt și să-l și prăjești? „, a povestit femeia pe Facebook. 

VEZI ȘI NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI DE CE A FOST ACUZATĂ O ANGAJATĂ A UNUI RESTAURANT FAST FOOD. ARE LEGĂTURĂ CU UNIFORMA PE CARE O PURTA

Filmulețul a devenit viral în doar câteva zile

În plus, femeia a mărturisit că până în acel moment, ori de câte ori auzea de astfel de întâmplări, avea impresia că sunt invențiile oamenilor și nimic nu era real.

„Acum știu că lucrurile astea se întâmplă. E un început pentru toate, dar începutul ăsta a fost cel mai rău. Încerc să mă calmez, dar … „, a mai spus femeia.

Filmarea a devenit virală și în doar câteva zile a reușit să adune 97.000 de reacții, mii de comentarii și a fost distribuit de peste 86.000 de ori.După ce video-ul a fost distribuit în mediul online, administratorii restaurantului au dat un comunicat în care au anunțat că vor închide locația pentru 3 zile și vor încerca să remedieze problema conform procedurilor.

CITEȘTE ȘI RUȘINOS! O PENSIONARĂ DE 73 DE ANI, FOSTĂ PROFESOARĂ DE BIOLOGIE, A FURAT DINTR-UN SUPERMARKET PRODUSE DE 130 DE LEI. PĂTRUNJELUL A DAT-O DE GOL!

Cancan.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !