Abonare la google news

A alergat zece kilometri în ploaie, în curtea unităţii. De ce nu a putut participa un jandarm la un semimaraton

Plutonierul major Cristian Onofrei a început să alerge chiar în momentul în care a fost dat startul la Semimaratonul 2021. Acesta a alergat 10, 2 kilometri în curtea unităţii, prin ploaie. Anunţul a fost făcut de către reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi 

 

„Cu regret, anul acesta Cristi nu a putut participa fizic la ediţia 2021, însă a ales să se înscrie în cursa virtuală. Fiind de serviciu, Cristi a alergat pe o ploaie măruntă în Cazarma Jandarmeriei, pe o distanţă de 10,2 km. 

 

L-am întrebat dacă ploaia nu l-a speriat. A zâmbit şi ne-a spus: competiţiile nu ţin cont de condiţiile meteo, ele trebuie să fie aceleaşi pentru toţi, aşa este fair-play. 

 

Când s-a dat startul pe Faleză am început şi eu. Şi încă ceva, crezi că mă mai pot numi jandarm dacă mă sperie câteva picături de ploaie?”, scrie pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Galaţi. 

 

Jandarmul Cristian Onofrei alergă în scopuri caritabile

 

Cristian Onofrei este angajat al Jandarmeriei Române din anul 2006. Din 2014, a hotărât să organizeze evenimente sportive cu caracter caritabil, menite a ajuta diferite persoane care au avut urgent nevoie de sprijin, în majoritate copii. Jandarmul practică atletismul de performanţă încă din anul 1996.

 

Semimaratonul este cel mai mare eveniment filantropic cu caracter sportiv care se desfăşoară în Galaţi din anul 2015.

 

 

Semimaratonul Galaţi este o platforma de strângere de fonduri pentru proiectele ONG-urilor din Galaţi. Este un eveniment organizat de Fundaţia Comunitară Galaţi şi de partenerii săi. 

 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul