Abonare la google news

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Raed Arafat, după tragedia de la „Matei Balș”: „Sistemul a funcționat bine. Au venit zeci de medici de acasă chemați, nu au zis un cuvânt…”

Șeful DSU, Raed Arafat, spune că la Institutul „Matei Balș” putea să aibă loc o tragedie și mai mare.

Raed Arafat, după incendiul de la „Matei Balș”: „Sistemul a funcționat foarte bine”

„Sistemul a funcționat foarte bine. Au funcționat și pompierii și serviciul de ambulanță și SMURD-ul. Au venit zeci de medici și asistenți de acasă chemați, nu au zis un cuvânt. Când s-a dat alarma, au venit să participe la intervenție”, a afirmat Raed Arafat, duminică seară, la Antena 3.

Sorin Cîmpeanu: 15% din școli au autorizație la incendiu, iar 50% nu au nevoie

Ministrul Educației a spus că 15% din școli nu au autorizație la incendiu, deși este obligatoriu, iar 50% nu au nevoie de această autorizație.

Situațiile în care se poate continua cu școala online. Ministrul Educației a făcut anunțul

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a spus că sunt 190.000 de copii care n-au învățat încă să scrie și se dorește o „revenire la normalitate”, la redeschiderea școlilor și predarea la clasă.

Dr. Emilian Imbri: Reacțiile după a doua doză de vaccin pot fi ceva „mai zgomotoase”

După a doua doză de vaccin ar putea să apară reacții ceva „mai zgomotoase”, care durează cel mult o zi, a avertizat Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș” din Capitală.

A șaptea tranșă de vaccin Pfizer-BioNTech sosește luni în țară. De la aceeași dată, românii vor fi imunizați și cu cel de la Moderna

A șaptea tranșă de vaccin anti-Covid dezvoltat de Pfizer-BioNTech sosește în România, luni, 1 februarie, pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Este vorba de un transport cu peste 160 de mii de doze (163.800). De la aceeași dată, românii vor fi imunizați și cu cel produs de Moderna.

Polițiști atacați cu bâte și pietre în Maramureș! Europol: „Rămâne să ne spună procurorii că cei 12 rromi nu reprezintă un pericol” (FOTO &VIDEO)

Un echipaj de poliție a fost atacat cu bâte și pietre lângă Târgu Lăpuș în Maramureș! Imaginile șocante au fost prezentate duminică de sindicatul polițiștilor Europol.

Horoscop săptămânal 1 – 7 februarie 2021. Balanțele se pot îndrăgosti la prima vedere

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 1 – 7 februarie 2021 va începe într-un mod exploziv și se va încheia cu o stare generală apăsătoare, limitativă.

Horoscopul zilei de 1 februarie 2021. Venus activează zodia „Vărsător”

Horoscopul zilei de 1 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Sursa: Gandul