1 ianuarie 1:36 PM

Abonare la google news

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Raed Arafat: „2020 ne-a arătat cât de uniți ar trebui să fim și cât de greu este să luptăm dezbinați”

Raed Arafat, șeful DSU, a transmis, într-o postare în social media, un mesaj de Anul Nou, în care a explicat că anul 2020 ne va marca viața mult timp de acum înainte.

Raed Arafat, mesaj la început de an: „Anul 2020 ne va marca viaţa mult timp înainte”

„Anul 2020 a fost anul provocărilor; un an fără precedent în istoria recentă, care ne va marca viaţa mult timp înainte”, a scris Arafat cu ocazia trecerii în noul an.

Revelion atipic pentru români, fără petreceri în stradă / Orașele au fost goale / Câinii, victimele petardelor și artificiilor

Românii au întâmpinat cu speranță anul 2021, dar Revelionul lor a fost unul cât se poate de atipic, din cauza pandemiei de coronavirus. Mulți au petrecut acasă, fără petreceri asurzitoare, alături de cei dragi, în număr restrâns.

Ludovic Orban: „Am reușit să ținem sub control pandemia printr-un efort comun/ Îndemn fiecare român să dea curs vaccinării”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, în mesajul transmis de Anul Nou, că, prin comportamentul celor mai mulți români, care au respectat măsurile anti-COVID, „am reușit să ținem sub control pandemia” și îi îndeamnă să se vaccineze.

Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la București: România și Statele Unite sunt cele mai bune prietene

Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, spune, în mesajul de Anul Nou, că relația bilaterală România-SUA nu a fost „nicicând mai bună” și consideră că, pentru români, cea mai mare realizare a acestui an a fost transferul pașnic și democratic de putere.

Noutăți fiscale de la 1 ianuarie 2021. TVA redus la locuințe, fără impozit pe telemuncă

1 ianuarie 2021 aduce modificări în domeniul fiscal, în ton cu pandemia.

Românii vor putea cumpăra locuințe mai scumpe, cu TVA redus, alocațiile cresc cu 20%, iar companiile nu vor mai datora taxe la stat pentru costurile cu telemunca și testarea epidemiologică a angajaților.

Mesaj dur pentru Florin Cîțu din partea grefierilor: „Poate luăm și noi o pauză în ianuarie…”

Președintele Sindicatului Național al Grefei Judiciare (SNGJ) Dicasterial, Cătălin Trăistaru, a anunțat joi că grefierii vor să oprească activitatea în luna ianuarie, în semn de protest față de decizia guvernului de a „îngheța” în 2021 creșterile salariale din sistemul public.

Sfântul Vasile, tradiții și superstiții. Dacă omul va bea vin de 1 ianuarie, va avea sânge în obraz tot anul

Pentru ca familiei să-i meargă bine tot anul și să aibă spor, în popor există obiceiul ca în ziua de de Sfânt Vasile să se fiarbă în oală un cap de porc, pentru că așa cum porcul râmă numai înainte, tot așa va merge și omul spre belșug. Vezi ce e bine să faci de 1 ianuarie pentru a avea un an bun.

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2021. Gemenii au intuiție puternică

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Sursa: Gandul