10 februarie 7:54 AM

Abonare la google news

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. A început procesul lui Donald Trump! Fostul președinte al SUA, acuzat de „instigare la insurecție”

Procesul punerii sub acuzare a fostului preşedinte Donald Trump se va relua mâine de la ora 12:00, ora locală. Fiecare parte implicată în proces va avea 16 ore la dispoziţie pentru a-şi prezenta cazul. Senatul SUA a anunțat că procesul contra fostului președinte este constituțional. Trump este acuzat de „instigare la insurecție”.

Senatul SUA: Procesul contra lui Donald Trump este constituțional / Fostul președinte al SUA, acuzat de „instigare la insurecție”

Procurorii Camerei Reprezentanţilor şi avocaţii lui Donald Trump au terminat de deliberat. Părţile acuzării şi apărării nu pot depăşi opt ore alocate pentru prezentare, care se va întinde pe durata a două zile maxim, scrie Mediafax.

Senatul va avea la dispoziţie în fiecare dintre zile patru ore pentru a chestiona părţile implicate în proces. Dacă procurorii aleg să cheme martori sau să solicite mai multe documente, fiecare parte poate avea la dispoziţie adiţional patru ore pentru a-şi prezenta cazul. Apărarea şi acuzarea vor avea apoi un total de patru ore pentru a-şi susţine argumentele finale. Atât republicanii, cât şi democraţii sunt dornici să finalizeze rapid procesul!

Un nou caz de violență domestică: Și-a bătut copilul cu o scândură! Tatăl agresiv a fost reținut (VIDEO)

Un bărbat a fost filmat în timp ce lovește cu o scândură un copil de șapte ani. Este chiar copilul său, iar filmarea a fost realizată în casa familiei. Mama asistă la scenă fără să intervină. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

Dragoș Bucur, după ce a avut COVID: Nu mă vaccinez și nu port mască! Înjurați-mă…

Actorul Dragoș Bucur a inflamat mediul online după ce a anunțat marți că nu se va vaccina anti-COVID și nu poartă mască, deși a fost infectat cu noul coronavirus.

Mircea Badea a răbufnit în cazul bărbatului care a primit rapel Moderna, deși avea nevoie de Pfizer! „Mama s-a interesat și…”

Mircea Badea a comentat dur cazul bărbatului de 69 de ani din Târgul Jiu, care a fost vaccinat din greșeală la rapel cu serul Moderna, în loc de serul produs de Pfizer, așa cum primise în urmă cu 21 de zile.

Fiul lui Cristian Țânțăreanu, reclamat la 112 pentru agresiune. Bărbatul ar fi lovit doi tineri „cu mâinile și picioarele” (FOTO)

Polițiștii ilfoveni au intervenit, de urgență, după ce fiul milionarului Cristian Țânțăreanu ar fi bătut doi tineri, într-o parcare din Corbeanca.

Doi copii și trei adulți au ajuns la spital, după un grav accident auto produs în județul Prahova

Cinci persoane, doi copii și trei adulți, au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs pe DN 1B, marți seară, în județul Prahova. Traficul rutier în zona în care s-a produs evenimentul rutier a fost blocat mai multe ore.

Atac armat într-o clinică medicală din statul american Minnesota. Mai multe persoane au fost rănite

Un atac armat a avut loc, marţi, în incinta unui centru medical din statul american Minnesota. Cel puţin cinci persoane au fost rănite, trei fiind în stare gravă, în urma incidentului, potrivit Mediafax. Un suspect a fost reţinut în acest caz.

GÂNDUL LIVE. Adrian Marinescu, medic infecționist la Institutul „Matei Balș”, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția de miercuri, 10 februarie 2021, de la ora 11.30

Dr. Adrian Marinescu, medic infecționist la Institutul „Matei Balș” din Capitală, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția GÂNDUL LIVE de miercuri, 10 februarie 2021, de la ora 11.30.

Sursa: Gandul