miercuri 13 octombrie 4:00 PM

Abonare la google news

7 milioane de euro pentru Florinel Coman! Ofertă fabuloasă pentru una dintre vedetele lui Gigi Becali

Gigi Becali a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru Florinel Coman. Vedeta FCSB ar fi putut juca la o echipă din străinătate. Mărturisirea a fost făcută de un fost fotvalist care a jucat în echipa națională a României.


Florinel Coman, ofertă de 7 milioane de euro

Vedeta lui Gigi Becali traversează în ultima vreme o perioadă extrem de dificilă. Măcinat de accidentări, Florinel Coman nu a reușit să demonstreze prea multe pe teren în acest sezon. El a prins doar șapte partide și a marcat un gol înainte de ultima accidentare.

Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reuşim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc uşor. Nu poţi să rişti. El vine după o accidentare serioasă, o intervenţie chirurgicală şi nu poţi să îl expui” , a declarat, săptămâna trecută, Edward Iordănescu.

Dacă nu ar fi avut atât de multe probleme medicale și dacă Gigi Becali ar fi acceptat, Florinel Coman ar fi putut juca în MLS. Liță Dumitru, fost component al echipei naționale a României a făcut dezvăluirea.


Eu am discutat cu prietenul meu, care mi-a făcut cunoştinţă cu un impresar. Eu am vorbit cu Giovanni Becali, am vorbit cu toată lumea. Dacă Gigi voia 7.000.000 de euro, acum, Coman era în America. Cei de acolo îl luau, sută la sută. Nu era de la New York, era din altă parte oferta. Discuţia a fost după ce s-a transferat Mitriţă în America” , a spus Liţă Dumitru pentru as.ro.

Focar de Covid-19 la FCSB. Nae vine îl locul lui Iordănescu

O veste neașteptată lovește FCSB-ul chiar înaintea reluării Ligii 1. Edi Iordănescu și câțiva membri ai staff-ului său au fost depistați cu COVID-19. În aceste condiții, tehnicianul va lipsi timp de 14 zile de la cârma echipei roș-albastre. În absența lui Edi Iordănescu, Eugen Nae (46 de ani) va sta pe banca tehnică a FCSB-ului la următoarele două meciuri. Nae este antrenor cu licenţă PRO iar FCSB a semnat de urgenţă un contract de colaborare cu el. Clubul a depus de urgență contractul la LPF, pentru ca Nae să poată sta pe bancă la meciurile programate în perioada în care antrenorii de la echipă sunt în carantină.

În afara absenței lui Edi Iordănescu, FCSB se confruntă și cu mari probleme de lot. Florinel Coman, Octavian Popescu, Ionuț Panțîru și Sorin Șerban sunt accidentați. Constantin Budescu și Adrian Șut sunt răciți și au fost lăsați preventiv în afara lotului. O veste bună pentru FCSB este revenirea lui Florin Tănase care s-a refăcut după o accidentare mai veche.

Inquam Photos / Stefan Constantin

Playsport.ro


Stirile.eu