duminică 21 noiembrie 9:16 AM

Abonare la google news

37 de informații cutremurătoare despre lumea sportului. Dezvăluirile lui Romain Molina produc o undă de șoc

37 de dezvăluiri cutremurătoare despre fotbalul internațional au ieșit la iveală în urma unor investigații de proporții realizate de Romain Molina, celebru jurnalist care semnează articole pentru „The Guardian” și „NY Times”. Cu toate că informațiile pot fi privite cu mult scepticism, din nefericire unele dintre ele s-au dovedit a fi cât de poate de adevărate. 


Romain Molina a vorbit despre: abuzuri sexuale de ordinul sutelor, pedofilie, violență, tiranie, mușamalizări, consum de alcool, competiții aranjate, contrabandă de droguri, mită, falsificare de teste COVID-19 și lista continuă.  

Cât de „neagră” este lumea fotbalului mondial. 37 de dezvăluiri care schimbă orice credeai până acum despre „sportul rege” 

 1. Elye Wahi, atacantul francez de 18 ani care este legitimat în acest moment la Montpellier Herault SC, ar avea un comportament îngrozitor. Se pare că pe vremea când juca la echipa de tineret a celor de la SM Caen (echipă din Ligue 2) a agresat fizic un om din staff-ul tehnic. Cu toate acestea, el nu a fost concediat. 
 2. Ulterior, Elye Wahi și-a fi amenințat mai mulți prieteni de liceu și i-ar fi constrâns să se dezbrace și să se masturbeze în fața lui. Totul ar fi avut loc în baia instituției de învățământ. 
 3. Jurnalistul susține că peste 400 de jucători care joacă în prezent în Premier League, Championship, Ligue 1 și Ligue 2 au fost violați de mai multe ori în tinerețe. Se pare că în urma abuzurilor aceștia ar fi suferit mai multe leziuni anale și/sau boli cu transmitere sexuală. Fotbaliștii ar fi fost ulterior internați în clinici pentru a se trata.  Romain Molina subliniază faptul că poveștile sunt mai vechi de două decenii și că o să înceapă să le dezvăluie punctual, primul articol fiind programat pentru luna decembrie. 
 4. În vara acestui an au apărut mai multe informații potrivit cărora militari etiopieni și eritreeni abuzează sexual femei în Tigray. Fetele și femeile din această zonă a Etiopiei au fost mutilate și obligate să devină sclave sexuale.  Se pare că Megan Rapinoe,  o jucătoare americană de fotbal care evoluează la clubul Reign FC și la echipa națională a Statelor Unite ale Americii, s-a declarat neinteresată de drama acestor fete. Ea dorind să „câștige bani”, nu să „apere fetițe”. 
 5. Un caz de pedofilie a fost ascuns de o echipă din Ligue 1, mințindu-și jucătorii și încercând să le distorsioneze realitatea. „Spălarea pe creier” a încetat în momentul în care autoritățile au intrat pe fir. Ulterior, tânărul fotbalist care nu era francez a fost trimis înapoi în țara lui pentru a evita alte probleme. 
 6. Jurnalistul susține că una dintre cele mai mari academii din Republica Democrată Congo este administrată în prezent de o rețea de pedofilie. 
 7. Un antrenor internațional a fost prins în mijlocul unui turneu, „în fapt”, în timp ce abuza sexual două minore de 13 ani. El era angajat la o firma foarte mare de media, cei din urmă rupând contractul și motivându-și decizia prin cu totul alte lucruri. Se pare că acest lucru ar fi avut loc în Franța, iar o persoană faimoasă a fost implicată în mușamalizarea acestui caz. Ferland Mendy, un fotbalist francez care evoluează la Real Madrid C.F pe postul de fundaș, ar fi agresat fizic o femeie. A trântit-o, apoi a lovit-o cu picioarele în cap și după i-a arătat organele genitale. Femeia a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral. Mai mult, fundașul nu ar fi la o primă abatere de acest fel. El ar mai fi agresat și altă femeie în trecut. Povestea ar fi avut loc în urmă cu câțiva ani, iar clubul de la acea vreme ar fi ascuns întreaga povestea pentru a-l putea vinde sezonul următor. 
 8. Unele jocuri internaționale din Asia sunt aranjate. Mulți jucători nu au mai ajuns la echipa națională din această cauză. 
 9. PSG ar face concedieri pe bandă rulantă. Se pare că peste 100 au fost dați afară doar în ultimul an. Un motiv al plecărilor în masă ar fi chiar Leonardo Araujo, antrenorul brazilian de fotbal fiind urât de toată lumea din cauza comportamentului său. 
 10. „Șeful arbitrajului din Columbia” este un pedofil. Se pare că jurnalistul Romain Molina are o plângere de la un copil de 12 ani, plângere pe care o cataloghează ca fiind „înspăimântătoare”. 
 11. Nasser Al-Khelaifi nu-i permite de mai mulți ani lui Alexandre Benalla să se implice la PSG. Cel din urmă este cunoscut în Franța ca fiind ex-bodyguardul lui Macron, el a fost angajat ca director de siguranță și securitate al En Marche în campania prezidențială din 2017. 
 12. Un consultant de la L’Équipe a fi fost implicat în „câteva chestii sumbre” pe piața transferurilor. 
 13. Nasser Al-Khelaifi este un om extrem de influent, motiv pentru care oameni importanți se dau pe spate pentru a-i fi pe plac. 
 14. Mai mulți președinți ai Asociației Africane de Fotbal obișnuiesc să cumpere serviciile prostituatelor, sau să drogheze studente și să le aducă la ei în țară pentru servicii sexuale. 
 15. La Arsenal, toți jucătorii inhalează protoxid de azot. Un jucător s-a întors pentru a-și sărbători ziua de naștere la Paris sub tema „baloane cu protoxid de azot”. 
 16. Se pare că un fotbalist internațional francez și-a organizat o petrecere în care a făcut lucruri îngrozitoare. Sursa citată susține că acesta și-a făcut nevoile fiziologice în cavitatea bucală a unei femei, moment pe care l-a și filmat. Fata implicată ar fi fost forțată să participe la această petrecere, ulterior mergând la poliție pentru a depune o plângere. Romain Molina ar deține chiar acel clip video. 
 17. Niciun Consorțiu din Arabia Saudită nu a fost niciodată implicat în preluarea Olympique de Marseille. 
 18. Federația Franceză de Fotbal își „împinge” oamenii să antreneze echipe din Africa. Se pare că printre cei convinși să facă acest lucru se numără și Didier Six, un antrenor și fost jucător francez de fotbal care a lucrat cel mai recent ca antrenor al echipei naționale de fotbal din Guineea până în octombrie 2021. El a mai antrenat în trecut în Tago și Mauritius. Miza? Pare a fi destul de evidentă, cooptarea talentelor din acea zonă. 
 19. Icardi nu a fost primit cu brațele deschise la PSG de către Leonardo. Cel despre care se spune că este urât de majoritatea oamenilor de pe Parc des Princes din cauza comportamentului său. 
 20. În jurul Cupei Mondiale din Qatar s-a născut o indignare destul de mare, însă aceste revolte ar fi finanțate politic de oameni sau organizații care au „pus gând rău” tării. 
 21. Fiul președintelui din Congo este implicat în echipa de fotbal națională a Republicii Centrafricane. 
 22. 80% dintre jucători fumează shisha (narghilea). La un moment dat, jucătorii PSG obișnuiau să-și aducă narghilea/narghilea cu ei la meciurile în deplasare. Blaise Matuidi (în prezent mijlocaș la Inter Milano) fuma regulat narghilea, dar asta nu l-a împiedicat în evoluția de pe teren. 
 23. Ligile din majoritatea țărilor din Asia de Sud-Est, Europa de Est și America Latină sunt măsluite. Irlanda, Malta și Gibraltar au, de asemenea, o mulțime de meciuri. 
 24. Un fost internațional francez a fost implicat într-un „go-fast” (contrabandă de droguri și/sau alte produse în altă țară). Președintele clubului la care activează a reușit să-l scape din probleme. 
 25. FIFA pretinde că face eforturi pentru fotbalul feminin, dar nu face mai nimic puțin pentru a proteja fetele/femeile de abuz. Această problemă este răspândită peste tot, la scară globală. 
 26. Marocul ar putea câștiga orice meci, dacă și-ar dori, deoarece are o influență foarte mare la CAF (Campionatul Feminin de Fotbal). 
 27. Olympique Lyonnais Groupe ar urma să fie preluat de Tony Parker. El este un fost jucător de baschet profesionist franco-american și proprietar majoritar al ASVEL Basket în LNB Pro A. 
 28. Federația de Fotbal din Kenya deține 16 conturi bancare, plus unele ascunse. Acest lucru este foarte grav făcând comparație cu restul Federațiilor care dețin în mare parte unul sau două conturi. 
 29. Echipa lin Ligue 2 Amiens este un adevărat haos. Jucătorii fac exces de alcool, fumează narghilea și își petrec majoritatea nopților beți. După meciul care a avut loc la Ajaccio s-au întorc mirosind puternic a alcool. 
 30. După ce Senegalul a avut probleme cu un jucător dintr-o echipă africană U17 cu care s-a confruntat, echipa națională a declarat jucătorul drept „decedat”. În prezent acesta își continuă cariera în naționala U21 a aceleiași țări. 
 31. O minoră a fost violată și forțată să facă un avort într-un „centru internațional al FIFA”. 
 32. Timorul de Est a eliminat Mongolia plătind jucători brazilieni să joace pentru echipa lor națională. 
 33. Apropiații fostului președinte al Federației de Fotbal din Algeria sunt într-un conflict cu actuala conducere. 
 34. Federația de Fotbal din Sierra Leone (țară aflată pe coasta de sud-vest a Africii de Vest) a falsificat teste COVID-19, mai ales înaintea meciului cu Benin. Se pare că mai multe țări și cluburi sunt acuzate că ar fi recurs la aceeași ilegalitate, însă nu există încă dovezi pentru asta. 
 35. Mario René Junior Lemina, un fotbalist profesionist care joacă ca mijlocaș central pentru clubul din Liga 1 OGC Nice și echipa națională din Gabon, ar fi primit o sumă importanță de bani pentru a juca pentru a juca la națională. Aparent n-ar fi singurul caz. 
 36. Un jucător din Spezia, Italia a dispărut. Se pare că dispariția acestuia are legătură cu traficul de persoane care se petrece la o academie din Nigeria, academie fondată de patronul clubului la care activează. Jurnalistul citat nu a făcut mai multe dezvăluiri. 
 37. Abuzul sexual este răspândit în Federația Mongolă, inclusiv jucătoare din echipa de fete U15. Un antrenor a cerut chiar să se culce cu bunica unui jucătoare în schimbul unui loc de titulară. 

Informațiile au fost luate de pe reddit.com, fiind colectate de pe Twitter Space, transcrieri din Instant Foot, Actu Foot, Footballogue. 


Playsport.ro


Stirile.eu