Abonare la google news

167 de cabinete noi pentru administrarea vaccinului de la compania Pfizer/BioNTech

Începând de sâmbătă, 20 martie a.c., 167 de cabinete noi devin operaţionale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech, în 13 judeţe din ţară şi la nivelul municipiului Bucureşti. Vaccinarea efectivă a persoanelor programate se va realiza începând de marţi, 23 martie a.c.

Distribuţia acestora este următoarea:

– Municipiul Bucureşti – 54 cabinete;

– Arad – 9 cabinete;

– Bihor – 3 cabinete;

– Bistriţa-Năsăud – 3 cabinete;

– Braşov – 8 cabinete;

– Cluj – 13 cabinete;

– Constanţa – 20 cabinete;

– Dâmboviţa – 4 cabinete;

– Harghita – 1 cabinet;

– Hunedoara – 3 cabinete;

– Satu-Mare – 1 cabinet;

– Sibiu – 12 cabinete;

– Timiş – 30 de cabinete;

– Vâlcea – 6 cabinete.

Toţi cei care doresc să se vaccineze se pot programa începând de mâine, 20 martie a.c., prin intermediul listelor de aşteptare alocate acestor cabinete. Reamintim că programarea se poate realiza atât online în platformă, cât şi telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25.

Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de aşteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma şi să se programeze în termen de 24 de ore.

Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de aşteptare, cu menţinerea prioritizării. Astfel, vor fi notificate pe 75% din locuri persoane din cadrul populaţiei la risc şi pe 25%, lucrători din domenii esenţiale. În cabinetele în care rămân locuri libere vor fi notificate persoanele din Etapa a III-a înscrise pe listele de aşteptare.

Recomandăm cetăţenilor care se înscriu pe aceste liste să confirme programarea la vaccinare, astfel încât să nu piardă poziţia ocupată iniţial pe această listă.

Persoanele care aleg programarea individuală în platforma electronică trebuie să acceseze aplicaţia după primirea notificării pentru alegerea zilei şi a intervalului orar. Cele care optează pentru programarea prin call center, la numărul 021.414.44.25, vor fi planificate la vaccinare în ziua şi în intervalul orar disponibile pentru administrarea vaccinului, fără a fi necesară confirmarea programării.

Sursa foto:  Centre vaccinare/Timisoara/Facebook


Citeste articolul pe G4Media